Zrna crvenog papra nisu pikantna, već aromatična i slatkasta te se divno slaži s tamnom, bogatom čokoladom sa 70% kakao udjela. Mi smo tako „zapaprili“ tamnu čokoladu, tim blagim, voćnim bobicama vesele crvene boje.
Mudri je Pitagora izjavio da je sol stvorena u najčišćih roditelja, mora i sunca, a mi smo nježan, jadranski cvijet soli spojili s tamnom čokoladom bogatog okusa i 70% kakaovih dijelova.
Karamelizirani bademi i aromatična lavanda savršeno dopunjuju tamnu čokoladu i prizivaju okuse Mediterana.
Finu tamnu čokoladu sa 70% kakaovog udjela obogatili smo s prirodnim uljem naranče, dodali kandirane kockice narančine kore i hrskave mrvice vafla. Poznatu i omiljenu kombinaciju okusa doživite na malo drukčiji način.
Kakaova zrna Asteci i Maje koristili su kao novac, a mi smo ih dodali tamnoj čokoladi sa 70% kakao udjela za još bogatiji i hrskavi doživljaj.
Đumbir je u tradicionalnoj kineskoj medicini poznat kao lijek za želudac koji ubrzava cirkulaciju i rastjeruje dosadu. U tamnoj čokoladi sa 70% kakao udjela, bogatoj antioksidansima i sastojcima koji podižu raspoloženje, đumbir je još zabavniji.
Tamni ganache s kakao zrnima je pralina koja pruža bogat i intenzivan okus čokolade sa 70% kakao udjela