Poštovani kupci,

temperature su sve više i nažalost naše proizvode trenutno ne dostavljamo, već kupiti možete uz preuzimanje u našem dućanu.

Poslovni pokloni

Čokolada je uvijek rado primljen i prigodan poklon, a tim više kada se radi o ručno rađenim proizvodima vrhunskog okusa kao što su Bagolo čokolade i bombonijere. Naši proizvodi predstavljaju poklon s dodatnom vrijednošću, pružajući posebnu pažnju i pokazujući brigu prema osobi kojoj ih darujete.

Za poseban dojam, u Bagolu nudimo mogućnost personalizacije naše postojeće ambalaže. Na taj način naši fini proizvodi postaju Vaši promotivni pokloni kojim promičete Vaš proizvod ili uslugu. Bilo da se radi o sitnom znaku pažnje za goste na kongresu ili tražite poklon kojim ćete se zahvaliti za dugogodišnju suradnju, pomoći ćemo Vam da svoje dobre želje i zahvalnost upakirate u okus čokolade. Uz Bagolo personalizirane proizvode, ostavit ćete neizbrisiv dojam i uljepšati svaku posebnu priliku.

Za veće naklade proizvoda dajte si mašti na volju i osmislite brendirani dizajn kutije koji ćemo proizvesti u suradnji s našim partnerima iz tiskarske djelatnosti. Imajući u vidu vaše želje i specifične potrebe, zajedno ćemo stvoriti posebno iskustvo okusa i vizualni dojam koji će ostati u pamćenju svakog tko se susretne s vašim brendiranim Bagolo čokoladama.

Kod manjih naklada preporučamo da brendirate naše unaprijed pripremljene jednobojne kutije koje nudimo u tamno smeđoj i crvenoj boji. Za vašu potpunu personalizaciju, možemo:

- pripremiti i staviti ovojnice s vašim dizajnom

- zavezati za mašnu privjesnice s vašim dizajnom

- postaviti naljepnice s vašim dizajnom na kutije.

Naručite personalizirane praline s Vašim logom ili porukom, bilo u bombonijerama ili kao pojedinačne slastice koje gostima možete ponuditi uz kavu ili pjenušac. Vaša jedinstvena nota na slatkim delicijama dodatno će obogatiti vaše posebne trenutke i ostaviti neizbrisiv dojam na sve koji ih kušaju.

Čokoladice, dražeje i sve ostale čokoladne proizvode možemo prilagoditi Vašim potrebama na način da prilagodimo ambalažu vašim korporativnim bojama i dizajnu. Pogledajte naš aktualni katalog i izaberite proizvode koji bi Vam mogli biti zanimljivi.

Na vama je da odaberete proizvode i okuse, te definirate ambalažu koja može u potpunosti ili djelomice biti prilagođena vašem korporativnom dizajnu ... a mi ćemo sve proizvesti, zapakirati i isporučiti na vrijeme za darivanje.

Možda imate posebnu ideju kako upakirati naše proizvode i želite koristiti svoju kutiju? Prepuštamo Vama da se pobrinete za pakiranje, mi ćemo proizvesti praline i isporučiti Vam zapakirani proizvod.

Vaša najčešća pitanja vezana za izradu personalizirane ambalaže:

  1. Postoji li minimalna naklada za izradu personalizirane ambalaže?

Minimalna naklada za izradu personalizirane ambalaže je 50 komada. Kod izrade personaliziranih pralina, s logom ili natpisom, minimalna naklada je 25 pralina. Moguće je naručiti i manji broj personaliziranih pralina, s logom ili natpisom, uz nadoplatu.

  1. Koja je cijena izrade proizvoda s personaliziranom ambalažom?

Cijena proizvoda s personaliziranom ambalažom ovisi o ukupnoj nakladi, vrsti kutije/proizvoda i vrsti tiska koji se naručuje. Uvijek je isplativije naručiti veću nakladu ambalaže, jer je njezin jedinični trošak manji. Za malje naklade preporučamo da se proizvod personalizira privjesnicom ili naljepnicim, za veće naklade isplativo je tiskati personaliziranu kutiju. Neki ekskluzivniji papiri te načini tiska kao što su zlatni foliotisak skuplji su od „običnog“ papira i digitalnog tiska. Točnu cijenu možemo izračunati tek nakon što nam pošaljete osnovne informacije o vrsti proizvoda, nakladi i posebnim zahtjevima za personalizaciju.

  1. Koliko traje izrada personaliziranih proizvoda?

U pravili izrada personaliziranih proizvoda traje 2-3 tjedna, ovisno o vašim zahtjevima, o narudžbama koje smo u proizvodnju preuzeli prije vaše, kao i o situaciji kod naših partnera, tiskara.

Prelistajte naš katalog i odaberite proizvod koji odgovara vašim potrebama:

Pregledajte katalog