O nama

Od 2013. godine, kada je započela naša nevjerojatna priča, Bagolo čokolade i praline su ručno izrađene s posebnom pažnjom, ljubavlju i kreativnošću. Ta ljubav prema čokoladi i slasticama pretvorila se u nešto posebno i iznimno ukusno. Naši proizvodi se proizvode u malim serijama, koristeći samo birane sastojke kako bismo osigurali vrhunsku kvalitetu.

U našoj proizvodnji smještenoj u Zagrebu koristimo samo najbolju belgijsku sirovinu i svježe lokalne sastojke poput maslaca, vrhnja, meda ili voća. Svi naši proizvodi su bez konzervansa i umjetnih aroma, jer nam je važno pružiti autentičan okus prirode.

Uz proizvodnju, imamo i mali dućan koji je pravo mjesto gdje možete doživjeti čarobne mirise iz naše kuhinje. Osjetit ćete miris čokolade, svježe tostiranih badema i toplih karamela koji se pripremaju taj dan. Taj doživljaj pruža poseban uvid u našu strast i predanost stvaranju vrhunskih slastica.

Bagolo proizvodi odražavaju našu filozofiju - uživati u finoj čokoladi, kombinirati nove i neobične okuse te stvarati proizvode koji su jedinstveni kako po okusu, tako i po izgledu. Naša strast za stvaranjem finih proizvoda nadahnjuje nas da ostavimo neizbrisiv trag u srcima naših kupaca i postanemo njihov preferirani izbor. Hvala vam na povjerenju koje nam pružate i što nas podržavate u našoj misiji stvaranja vrhunske kvalitete i originalnosti.

RADNO VRIJEME I ADRESA DUĆANA

Naš se dućan nalazi na adresi:

Šime Devčića 6 (Gredice, kraj SC Mladost), Zagreb

Radimo od ponedjeljka do petka, od 9-19:30 h

Blagdanima i praznicima ne radimo.

Telefon: 01/3790-818

e-mail: bagolo@bagolo.hr

PRIDRUŽI NAM SE

"Odaberi posao koji voliš i nikada više u životu nećeš morati raditi niti jedan dan." Konfucije

Naši kupci često kažu:  „Blago vama,  sigurno je lijep posao raditi s čokoladom.“  Istina, raditi u čokoladarnici i raditi s čokoladom pravi je užitak, ali i izazov. Oko čokolade se treba potruditi, uložiti strpljenja i vremena, upoznati sve njene tajne.

Mi smo stalno u potrazi za motiviranim i kvalificiranim djelatnicima, koji su timski igrači i koji s nama dijele istu strast prema čokoladi. Naš mali, vrlo vrijedan tim dijeli jedan zajednički cilj, a to je svakodnevno oduševljavanje kupaca ručno rađenim čokoladama i vrhunskom uslugom.

Ako želite postati dio naše priče, pozivamo Vas da nam se pridružite i pošaljete životopis na e-mail: bagolo@bagolo.hr