Pokloni za posebne prilike

U životu postoje posebni trenuci kada želimo da sve bude savršeno i čarobno. Krštenje našeg djeteta, poseban rođendan ili naše vjenčanje, dan koji se priprema mjesecima, sve su to posebne prilike koje se mogu dodatno zasladiti čokoladom. "Bagolo" ručno rađeni proizvodi začinit će vaše slavlje slatkim zalogajem ljubavi.

Kao slatke zahvalnice dragim gostima najčešće nudimo dvije vrste pakiranja odnosno kutija s pralinama:

-2 praline u kartonskoj ili prozirnoj kutijici

-4 praline u kartonskoj ili prozirnoj kutijici

Od kartonskih kutija, u ponudi imamo standardno bijele i bež kartonske kutijice. Vrsta kartona od kojeg su kutijice izrađene može biti prilagođena i Vašem posebnom dizajnu, u tom se slučaju cijena pakiranja uvećava za trošak izrade kutije.

Za poseban dojam, na praline ispisujemo imena mladenaca ili poruku zahvale.

Druga opcija je izraditi čokolade od 100, 80 ili 50 g koje bi personaliziranom ambalažom naglasile Vašu prigodu. Čokolade mogu biti pakirane u aluminijsku foliju i personaliziranu papirnatu ovojnicu ili u personaliziranu kartonsku kutiju. Za izradu personalizirane kartonske kutije, potrebne su veće naklade.

Zahvalnice su uvijek pokloni koji se daju iz srca, pa je nekad baš posebno darovati slatka čokoladna srca. U našem asortimanu imamo kutijicu sa šest čokoladnih srca različitih finih okusa čokolade, što je vrlo zgodan poklon za posebne prigode. Također postoji opcija da Vam u celofansku vrećicu pakiramo po jedno ili dva čokoladna srca, već prema Vašoj želji i budžetu. Izaberite Bagolo čokoladna srca kako biste svojim najdražima pokazali koliko su vam važni, uz neodoljivu slatku gestu.

Svako srce je težine 25 g, a okusi koje nudimo su:

-tamna čokolada s bademima

-mliječna čokolada sa suhim i kandiranim voćem

-bijela čokolada s krispi kuglicama

-bijela čokolada sa hibiskuskom i ružinim laticama

-karamelizirana čokolada s kikirikijem

-ruby čokolada

Najćešća pitanja vezana za izradu personaliziranih poklona:

  1. Koja je cijena izrade proizvoda s personaliziranom ambalažom?

Cijena proizvoda s personaliziranom ambalažom ovisi o ukupnoj nakladi, vrsti kutije/proizvoda i vrsti tiska koji se naručuje. Uvijek je isplativije naručiti veću nakladu ambalaže, jer je njezin jedinični trošak manji. Za malje naklade preporučamo da se proizvod personalizira privjesnicom ili naljepnicim, za veće naklade isplativo je tiskati personaliziranu kutiju. Neki ekskluzivniji papiri te načini tiska kao što su zlatni foliotisak skuplji su od „običnog“ papira i digitalnog tiska. Točnu cijenu možemo izračunati tek nakon što nam pošaljete osnovne informacije o vrsti proizvoda, nakladi i posebnim zahtjevima za personalizaciju.

  1. Koliko traje izrada personaliziranih proizvoda?

U pravilu izrada personaliziranih proizvoda traje 2-3 tjedna, uzimajući u obzir vaše zahtjeve, tekuće narudžbe i situaciju kod naših partnera, tiskara.