Poštovani kupci,

temperature su sve više i nažalost naše proizvode trenutno ne dostavljamo, već kupiti možete uz preuzimanje u našem dućanu.

OPĆENITO O PRAVILIMA PRIVATNOSTI

Trgovačko društvo TERINA d.o.o., Zagreb, OIB: 66269159384, vlasnik web trgovine Čokoladarnica Bagolo, donosi pravila o privatnosti koja uređuju pitanje zaštite osobnih podataka i privatnosti naših kupaca, dobavljača, korisnika naših usluga, osoba koje su se prijavile na naš newsletter kao i drugih naših poslovnih partnera.

Trgovačko društvo TERINA d.o.o. voditelj je obrade podataka koji se prikupljaju u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka), Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) te drugim mjerodavnim propisima. Vaše osobne podatke smatramo poslovnom tajnom te ih kao takve štitimo sukladno važećim zakonskim propisima i najboljoj praksi.

Vaše osobne podatke prikupljamo:

  • prilikom Vaše narudžbe na web trgovini www.bagolo.hr, putem registracije kupca
  • prilikom pružanja informacija i pomoći pri kupovini u trgovini ili internetskoj trgovini ili pozivom na naš telefonski broj
  • putem društvenih medija - javno dostupne podatke ili podatke koje nam šaljete putem Facebook poruka
  • kada nam ih Vi sami stavite na raspolaganje npr. slanjem elektroničke pošte
  • kada sudjelujete u našim natječajima, nagradnim igrama, aktivnostima za kupce
  • kada pregledavate naš online sadržaj (kolačići)

 

 

 Vrste osobnih podataka koje možemo prikupljati su sljedeće:

  • ime, poštanska adresa, e-mail adresa, broj mobilnog ili fiksnog telefona
  • korisničko ime i lozinka (prilikom web kupnje, kako biste se mogli sigurno prijaviti)
  • podaci za plaćanje (broj platne kartice, datum isteka, broj za autorizaciju, sigurnosni kod, adresa za dostavu i adresa za ispostavu računa)
  • podaci o kupnjama i transakcijama (vrsta i broj kupljenih i vraćenih proizvoda)
  • vaši interesi i iskustva s našim proizvodima i proizvodima slične naravi te fotografije, video zapisi i komentari, koje vi pružite
  • drugi podaci, koje nam vi pružite, kao posljedicu vašeg zahtjeva za specifični proizvod

 

Pružanje navedenih podataka je dobrovoljno i služi kako bismo mogli ostvariti (pred)ugovorne obveze. Temelj prikupljanja može biti i ispunjenje naših zakonskih obveza, podizanja kvalitete naših proizvoda i usluga te odnosa s našim kupcima, kao i Vaša izričito dana privola.

 

Koristimo gore opisane podatke u svrhe:

  • obrada transakcija, uključujući plaćanja učinjena preko web-stranice i izrada računa, slanje obavijesti vezano za kupovinu u našoj web trgovini, stvaranje i upravljanje posebnim računom korisnika, provjera identiteta (npr. kod prijave za web kupnju)
  • komuniciranje i odgovaranje na postavljena pitanja
  • sudjelovanja u promocijama, nagradnim igrama i specijalnim događanjima (promotivni natječaji, natječaji, ponude, ankete i istraživanje tržišta)
  • upravljanje, procjena i unapređenje proizvoda i usluga (kao što su novi proizvodi i nove reklamne kampanje, analiziranje baze kupaca, poduzimanje analize podataka i računovodstva, revizija)
  • provođenje izravnog marketinga i bihevioralnog oglašavanja
  • praćenje preferencija i navika povezanih uz proizvode i usluge
  • provođenje statističkih ili anketnih analiza radi poboljšavanja usluga
  • izvršavanje obveza koje proizlaze iz bilo kakvih sporazuma ili ugovora
  • osiguravanje da je sadržaj s web-stranice prezentiran na najučinkovitiji načini (personaliziranje iskustva)
  • administriranje web-stranice
  • slanje obavijesti o novostima, promocijama i posebnim pogodnostima putem kanala komunikacije za koje ste nam dali kontakt (e-maila, pošte, mobitela)
  • pružanje informacija o proizvodima i uslugama
  • poduzimanje istraživanja i analiza, uključujući efikasnost marketinških i reklamnih kampanja
  • analiziranje posjeta web-stranici i prilagođeno oglašavanje

 

U slučaju bilo kakvih pitanja ili zahtjeva u vezi postupanja ili zaštite Vaših osobnih podataka, obratite nam se na: bagolo@bagolo.hr ili TERINA d.o.o., Čokoladarnica Bagolo. Ulica Šime Devčića 6, Zagreb.